Fra hovkræft til sunde hove! – SE HVORDAN

Fra hovkræft til sunde hove

Maja Petersen (26 år) fra Esbjerg, har redet siden hun var helt lille. I dag træner hun hendes to heste Rolex og Dexter, som familien selv har avlet. Maja har selv uddannet hestene helt fra helt unge, til hvor de er i dag, med et utallige starter i alt fra LA til GrandPrix, Danmarksmesterskaberne, ECCO cup finalerne, internationale placeringer og Nordiske mesterskaber. 

Dexter har desværre været ramt af en svær grad af sur stråle igennem en længere periode. Dette har bevirket mistanke og frygt for hovkræft. 

I dag er Dexters hove sunde og stærke, efter hun har behandlet lidelsen med PREVENT

Maja udtaler: 

“Jeg var næsten sikker på at Dexters sur stråle var ved at ende i hovkræft, men efter brugen af PREVENT skete der hurtigt forbedring. I dag anvender jeg kun PREVENT til forebyggelse, da vi ikke længere døjer med sur stråle!” 

Nedenfor ses billederne af Dexters hove fra før behandlingen, og igen efter behandlingen med PREVENT. 

thrush_beforeSur stråle
 

Info om produktet: 

PREVENT er et let naturligt pulverprodukt, som forebygger og hæmmer dannelsen af muk og sur stråle. PREVENT har bakteriehæmmende egenskaber og er kraftig fugtabsorberende, hvilket skaber et miljø hvor bakterier og mider ikke trives. 

BRUGERVEJLEDNING:
Forebyggelse: Vask ben og hove, så de er fri for mudder og jord. Påfør produktet på særligt udsatte områder omkring koden og i strålen. Det anbefales at de påføres i et godt lag, således man kan se produktet på området. Lad produktet sidde og virke til det selv falder af. Det anbefales at hesten stilles på boks efter påføring og natten over.
Gentag processen 2 gange ugentligt, for at sikre den bedst mulige forebyggelse.

I tilfælde af udbrud af muk eller sur stråle kan produktet med fordel anvendes 1 gang dagligt, indtil den ønskede effekt opnås.

Prevent foran hov

 

Læs mere om hovkræft her.