Plejeprodukter til heste

plejeprodukter til heste

Gode plejeprodukter til heste er en must for en sund, velfungerende og ikke mindst velholdt hest! I Danmark har vi en række gode udbydere af plejeprodukter til heste, som hver især har deres kvaliteter. 

Hvad man som rytter foretrækker er meget individuelt, men i dette blogindlæg kan du blive klogere på udvalget af plejeprodukter til heste fra de danske udbydere. 

 

Plejeprodukter til hest

Hesten kræver daglig pleje og vedligehold – i hvertfald når vi anvender den som ridehest. Vores daglige rutiner med udstyr og ridning, strider mod hesten natur, og gør at vi skal være ekstra omhyggelige når vi plejer vores heste. 

Gode plejeprodukter til heste kan være med til at holde din hest stærk og sund. 

 

Must have – Plejeprodukter du ikke kan undvære! 

Der findes et udvalg af plejeprodukter som du ikke kan undvære hvis du ønsker at holde en smuk, sund og stærk hest! Se listen nedenfor: 

 

Hesteshampoo

Hesteshampooen er et must når hesten skal vaskes og shine! Vælg derfor en god shampoo som både renser og plejer pelsen. Der findes et stort udvalg af hesteshampooer fra både Kovaline, Blue Hors og Nathalie Horsecare

Equus Cura har udviklet en hesteshampoo som indeholder 70% Aloe Vera. Det høje indhold af Aloe Vera gavner hestens skind og pels, og mindsker dannelsen af kløe, skæl og irritationer. 

Showshine

Efter vask, kan du give hesten en ekstra finish med en showshine, som giver pelsen ekstra glans. Dette er dog ikke nødvendigt hvis du anvender Equus Cura´s shampoo CURA No. 1. Anvender du andre shampooer kan du med fordel bruge en showshine til at give glans, samt gøre man og hale nemmere at rede ud. 

Nathalie Horsecare har lavet en god showshine, men ellers kan du altid finde den helt klassiske showsine fra Blue Hors

Equus Cura arbejder på nuværende tidspunkt på den perfekte formel på en showshine, men er endnu ikke i mål endnu. 

Hovolie

En god hovolie eller hovfedt, er med til at holde hestens hove sunde og stærke. Hestens hov er alfa omega for hestens karrierer som ridehest, vælg derfor en god hovolie, evt. i samråd med din beslagsmed. 

Sammen med en god hovolie, kan du med fordel anvende forebyggende produkter, så du kan undgå sur stråle hos hesten. Her kan PREVENT anvendes, nemt og effektivt. 

Muskelcreme

Hesten består af mange muskler og sener, som aktiveres under ridning. Derfor skal vi passe på hesten og holde den i topform. Dette kan gøres med en muskelcreme, som sørger for at hestens muskler restituerer hurtigere og mere effektivt. 

Equus Cura har lavet en muskelcreme, som er perfekt til konkurrenceheste. Cremen har nemlig ingen karens tid, som de tilsvarende produkter fra Blue HorsNathalie og Kovaline har. 

kovaline blue hors

Kovaline 

Kovaline er en dansk producent af plejeprodukter til hunde, katte og heste. Produkterne er lavet med fokus på forskellige hudproblemer og lidelser. Produkterne er naturlige, og plejer, heler og renser. Kovaline er ikke et klassisk mærke indenfor plejeprodukter til heste, da deres primære fokus er på huden og hudproblemer. 

Nathalie Horsecare

Nathalie Horsecare er den nyeste kæmpe indenfor plejeprodukter til heste. De har på rekordtid skabt et brand og udviklet utallige plejeprodukter til alle formål. Produkterne var i starten kendetegnet ved gode parfumer og flotte emballeringer, men nu er der sat øget fokus på bæredygtighed og miljø. 

Blue Hors

Blue Hors kender alle danske hesteejere. De har i mange år leveret plejeprodukter til alle danske heste. Deres produkter er klassiske og kendte både på godt og ondt i branchen. Virksomheden producerer selv produkterne i egen produktion, og leverer alt fra læderpleje til fodertilskud. 

Equus Cura 

Equus Cura er den nye spiller på markedet. En dansk innovativ virksomhed som sætter kvalitet over kvantitet, hvilket betyder at produkt udvalget endnu ikke er så stort. Til gengæld er deres produkter unikke og baseret på naturlige ingredienser. Produkterne er udviklet og produceret i Danmark. 

 

Køb alle de danske mærker her.