EQUUS CURA – Omsorg for heste

Louise Bonde Veirup, Equus Cura ApS

Equus Cura betyder omsorg for heste. I dette blogindlæg kan du blive klogere på virksomheden samt vores vision og mission.


Equus Cura blev etableret d. 19 april 2018, af den daværende 21 årig indehaver Louise Bonde Veirup.

Louise er opvokset i Esbjerg, men har siden 2017 være bosat i Århus. Louise har redet siden hun var 7 år gammel, og købte sin første hest i konfirmationsgave.

Hendes store erfaring, kendskab og passion for heste, har givet hende den nødvendige viden for at opstarte og drive hendes virksomhed Equus Cura.

 

Equus Cura

EQUUS – Betyder hest 
CURA – Betyder omsorg 

 

Navnet siger alt om virksomhedens vision. Equus Cura ønsker at drage omsorg med nænsomme og effektive plejeprodukter til alle hesteejerne i hele verdenen. 

 

Vision 

“Vi ønsker at være hesteejernes foretrukne valg – I hele verdenen” 

Mission

Vores mission er at levere effektive og nænsomme plejeprodukter til alle heste”

 

Nedenfor ses Equus Cura´s udvalg af plejeprodukter til heste. Udvalget er stadigt sparsomt, men vi ønsker kun at lancere gode kvalitets produkter, som levere gode resultater hver gang! Udviklingen tager tid, og vi vil hellere lancere ét godt produkt frem for 10 middelmådige. 

Læs mere om produkterne nedenfor…

Equus Cura – Rådgivning og vejledning 

Rådgivning og service er en del af vores værdigrundlag. Vi giver grundig vejledning omkring brugen af vores produkter, og hvordan du sikre de bedste resultater! 

Du er altid velkommen til at kontakt os på mail info@equuscura.dk. 

 

Logoet – Intet er tilfældigt! 

Equus Cura´s logo er inspireret af den klassiske skakbrik “springeren”, som i det traditionelle spil er udformet som en hest. 

Spillet er et ældgammelt spil som kræver både viden og tanke. 

Alle vores produkter er udviklet med viden, kendskab med tanke for din hest. Vi mener selv at vores produkter er den nye klassiker! Vi mener i hvertfald selv, at gode effektive produkter aldrig vil gå af mode. 

 

Inspireret af naturen

Vores produkter design og farver er inspireret af den nordiske natur. Det samme gælder indholdet og aktivstofferne i produkterne. 

Farverne er inspireret af hav, himmel og skov, med de nuancer som sæsonerne giver. 

Produkterne indeholder også ingredienser fra naturen, bl.a. oregano, kalk, aloe vera, timian, kanel, citron, pebermynte mv. 

 

Historien om Equus Cura

Mit navn er Louise Bonde Veirup, og jeg er indehaver af Equus Cura ApS. 
I flere år havde jeg en hest som døjede med muk. Intet hjalp, så jeg besluttede mig for at gøre det nemmere og bedre. Den dag skabte jeg produktet PREVENT.

Jeg ville udvikle et produkt som kunne skabe et tørt miljø i våde omgivelser, og derved forhindre dannelsen af muk, så det gjorde jeg -naturligvis i tæt samarbejde med eksperter på området.

I dag har jeg 5 forskellige produkter i produktserien, som alle er nænsomme og effektive produkter til heste uden brug af skadelig kemi.

 

Equus Cura betyder omsorg for heste og mine produkter er lavet med omsorg for din hest!

Equus Cura er en ny dansk virksomhed, som producerer plejeprodukter til heste i højeste kvalitet. Produkterne produceres og udvikles i Danmark. Jeg fokuserer på innovative og effektive produkter, som samtidig er yderst skånsomme for hesten. Produkterne er fri for skadelig kemi og består kun af naturlige ingredienser.

Min ambition er at udvikle og skabe nye innovative plejeprodukter, uden brug af skadelig kemi til gavn for din hest. Bag Equus Cura står en række ildsjæle, som udvikler, tester og afprøver produkter indtil den mest effektive og skånsomme løsning er fundet. Alle mine produkter testes desuden af uafhængige forbrugere, der stiller deres heste til rådighed.

Det gør jeg, fordi jeg tror på, at et tæt samarbejde med mine kunder skaber de bedste løsninger. Sammen skaber vi innovative plejeprodukter til vores heste.