EQUUS – Information

equus Cura

Equus er latin og betyder hest. Ordet anvendes i dag i mange former indenfor ridesporten bl.a. har vi, Equus Cura, også inddraget ordet i vores navn. 

Andre virksomheder som også har ordet “Equus” i navnet er bl.a. det engelske heste magasin “Equus Magazine”, den engelske rideudstyrsbutik EQUUS.CO, samt det danske afregningssystem til små og mellemstore virksomheder som beskæftigere sig med behandlinger af heste. 


Netop den danske virksomhed Equus, som er navne søster til vores virksomhed Equus Cura, er særlig interessant. Virksomheden har eksisteret siden 2005, og er et klinikadministrationssystem til fysioterapi til heste i Danmark. 

Virksomheden er 100% internetbaseret og gemmer alle data om klinikken og kunderne på forsvarlig vis. 

Equus

I dag forbinder vi hesten med en hobby og fritidsbeskæftigelse, som mange nyder at dyrke på hobbyplan. Der findes dog også mange som dyrker sporten på professionelt niveau, både hvad angår ridesporten, men også avl og tilbehør til heste og ryttere.

Bliv klogere på hesten, se denne canadiske dokumentar “Equus” fra 2018 der guider den canadiske antropolog Niobe Thompson os på en rejse gennem elleve lande og tre kontinenter til fjerne hestekulturer. Han fortæller om hestens historie og evolutionære udvikling fra de første heste, der blev tæmmet, til de heste, vi kender og elsker så højt.

Ønsker du i stedet at forkæle din hest med lækre produkter, så se udvalget her.