Julehjælp – en gave til trængende familier

julehjælp Equus Cura 2023


Julen er en tid for glæde, hygge og samvær med dem, vi holder af. Men for mange danske familier er julen også en tid for bekymring, stress og afsavn. I Danmark lever over 50.000 børn i fattigdom, og mange af dem har ikke udsigt til en god jul med julemad og gaver. Det er en trist situation, som vi hos EQUUS CURA gerne vil være med til at ændre.

EQUUS CURA er en dansk virksomhed, som producerer effektive plejeprodukter til heste uden brug af skadelig kemi. Vi er inspireret af naturen og den nordiske stil, og vi har et stort socialt ansvar. Derfor har vi i år besluttet at hjælpe en familie, som har brug for en ekstra håndsrækning til jul. Vi vil gerne give en familie en komplet julemiddag med and og flæskesteg og alle øvrige ingredienser til en julemiddag med risalamande og julegodter. Vi håber, at det vil give én familie mere glædelig og uforglemmelig juleaften.

Send og en ansøgning

Hvis du er en af de familier, som har brug for julehjælp, kan du sende en ansøgning senest den 17. december til mail: info@equuscura.dk med en beskrivelse af, hvorfor netop du og din familie i år har brug for en ekstra håndsrækning til jul. Vi den 18. december vælge en familie som vi synes fortjener at få vores julehjælp.

 

Støt andre der har brug for hjælp

Vi ved, at der er mange flere familier, som har brug for julehjælp, end vi kan nå at hjælpe. Derfor vil vi også opfordre dig til at støtte nogle af de mange organisationer, som uddeler julehjælp til trængende. Du kan f.eks. støtte Dansk Folkehjælp, Røde Kors, eller en af de andre organisationer, som du kan finde på Folkekirkens hjemmeside. Hver en krone tæller, og du kan være med til at gøre en forskel for nogle af de familier, som har det sværest i vores samfund.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul, og vi håber, at du vil være med til at sprede julestemning og julehjælp til dem, som har mest brug for det. Tak for din opmærksomhed og din støtte.

 

Med venlig hilsen
Louise Veirup
EQUUS CURA

 

JULEGAVE IDEER