Velgørenhed – En virksomhed med ansvar

VELGØRENHED BLOG OM

Jeg ønsker at gøre Equus Cura til en ansvarsbevidst virksomhed. Dette gør jeg bl.a. ved at have en bæredygtig produktion, miljørigtig transport og ikke mindst at samle penge ind til de organisationer som gør en forskel for vores alles samfund. 

I dette blogindlæg kan du læse mere om hvad jeg gør for at være en dansk virksomhed med samfundssind og ansvar. 

 

Velgørenhed og donationer

Som virksomhed ejer ved jeg hvad det vil sige at drive en virksomhed. Derfor beundre jeg også dem, som frivilligt knokler for at samle penge ind til deres non-profit organisation, til fordel for mennesker og dyr, som ikke har et liv som gennemsnittet. 

Hvert år afholder jeg ridt, som har til formål at samle penge din til en valgt organisation.  

 

LYSERØDT RIDT 2020

I 2020 deltog 774 danske ryttere i vores Lyserøde Ridt, hvor vi sammen indsamlede 40.000 kr. til STØT BRYSTERNE. 

Ridehesten bragte en artikel af vores alles indsats som kan læses her.

Lyserødt ridtRosetter

På billedet ses et par ryttere fra ridtet. Flere billeder kan ses på Facebook og Instagram under #EClyserød2020 

STØT BRYSTERNE fremsendte et diplom til alle rytterne som kan ses her

diplom lyserødt ridt 2020

RIDT FOR FMKB 2021

I maj 2021 indsamlede 289 ryttere 10.000 kr. til Familier med kræftramte børn. Disse penge skulle bruges til en sommer camp, hvor unge og deres familier fik redskaber til at leve så normalt et liv som muligt tiltrods for sygdom. Her kunne de unge også møde ligesindet og få nye ligesindet venskaber. 

FMKB Ridt

En familie kontaktede mig efter at have annonceret ridtet. Deres datter havde været syg, og havde haft stor glæde af FMKB. 
Læs deres skiv her: 
 
“Eline har været igennem et 2,5 års langt forløb med leukæmi. Vi har haft så mange fantastiske oplevelser med fmkb, bla. Deres brag a en juletræs fest i cirkusland Slagelse, som vi har været til hvert år siden Eline blev syg i 2016, man går derfra med fyldte maver, varme hjerter og glade børn. Der er altid god underholdning, varme og uendeligt forkælelse. 
 
Derudover har vi nydt ture i Legoland i Billund som også har været helt fantastisk og lavet så de syge børn kan deltage selvom de i perioder ikke må være i nærheden a andre mennesker. Samt deres sommerhus har givet os et afbræk fra hverdagen med kemo, indlæggelser og kræft som jo fyldte så meget.
 
En årlig tur i cirkus arena på Bellahøj er også noget a det både vi og børnene nyder og glæder os meget til hvert år.
 
Fmkb har været fantastiske, vi er så taknemmelige for at de gør så meget for børnene og os som forældre. Og igen stor tak fordi i vælger at støtte netop dem”
 
KH Emma – Elines mor 

eline fmkb

 

tak

Vil du med?

Ønkser du at deltage i et af vores velgørenheds ridt? Så følg os på Facebook, hvor ridtet annonceres som en begivenhed.