TRUSTPILOT

5-stjernet anmeldelser 

Equus Cura er en dansk virksomhed som producerer eksklusive plejeprodukter til din hest. Vi har en vision om at levere nænsomme og effektive plejeprodukter til heste uden brug af skadelige kemikalier, parfume og andre tilsætningsstoffer. 

Produkterne udvikles og produceres i Danmark. Råvarerne produceres på en fabrik i Vejen, mens emballagerne påfyldes i Jelling lidt udenfor vejle. Derefter fragtes produkter til et lager i Esbjerg, hvorefter varerne pakkes og sendes ud til jer. 

Vores produkter har 5-stjernet anmeldelser fra jer forbrugere. I er helt vilde med dem. Læs nogle af anmeldelserne her, eller se flere direkte inde på produkterne.

Min hoppe døjede med sur stråle, som var ved at udvikle sig til hov kræft. Prevent hjalp min hest, som nu har sunde stærke hove igen!

Maja / PREVENT

Fantastisk produkt – Jeg har prøvet alt, men intet har hjulpet min datters pony tidligere. Vi købte én flaske, som har holdt hele sommeren. Ponyen har ikke været plaget af kløe i den tid vi har brugt det. Vi har suppleret med et insektdækken.

Ponymor / SHIELD

Bedste shampoo på markedet. Så mild og dog så effektiv mod hestens hud og pels. Denne shampoo vil altid være min to-go shampoo, og det er den der altid bare har virket gang på gang.

Clara / CURA NO. 1

SHIELD har hjulpet min islænder. Jeg forebyggede sommer eksem, og det er første år min ismule ikke har været plaget af sommer eksem. Hun har beholdt hendes hale og alt hendes hår. Fantastisk produkt!

Gitte / SHIELD

Jeg har tidligere brugt WOUND på vorter og sår hos min hest. Jeg elsker det, og det er endnu nemmere efter det er kommet på en sprayflaske i stedet.

Emma / WOUND

Jeg er meget imponeret over effekten af PREVENT. Min hest havde meget muk. Jeg startede med produktet og efter 3 uger var det næsten helt væk. Produktet er meget nem at bruge.

Mette / PREVENT