Tak! 10.000 kr. til FMKB

FMKB Ridt

Af hjertet tak

Tak til alle som deltog i vores ridt til fordel for familier med kræftramte børn. 289 danske ryttere red og støttede indsamlingen.

Donationen går til en sommer camp for børn og unge, samt deres familier. Her moder de ligesindet og får nogle redskaber til hvordan de tiltrods for sygdom kan leve en nogenlunde normal hverdag. 

 
289 ryttere fra Danmark red i uge 19 en valgfri tur i deres nærområde til fordel for FMBK. Alle deltagerne modtager en roset og et diplom for deres indsats. Donationen er alt overskuddet som var fra det tilmeldingsgebyr som rytterne betalte for at være med og støtte op om den gode sag. 

tak

Rid med næste gang. Følg og på Facebook

Equus Cura støtter FMBK

Hvert år får ca. 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Der er ikke altid overskud og mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør, for eksempel gå en tur i biografen, i Zoo, eller tage ud at rejse.
Familierne er isolerede fra omverdenen i lange perioder på grund af de syge børns meget svækkede immunforsvar. Alle disse familier har brug for, bare en gang imellem at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor forsøger vi at hjælpe de mange, der har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.

EQUUS CURA støtter den gode sag, og laver derfor en indsamling til fordel for Familier med kræftramte børn, hvor overskuddet doners til en særlig camp, hvor de unge får redskaber til hvordan de kommer videre med livet og lære at tale om det der er svært.

Ryttere fra hele Danmark

FMBK Ridt 2021

BESTSELLER

Køb gode plejeprodukter til din hest på www.equuscura.dk