Vinter pakke – Mod muk og sår

Vinter pakke til muk, surstråle, sår og skrammer. Alt hvad du skal bruge for at sikre din hest i vinteren. Pakken består af både WOUND og PREVENT

375,00 kr.

Vinter pakke – Mod muk og sår

I efteråret og vinteren er der en risko for at hesten danner muk og/eller sur stråle. Vi ser også en tendens hos heste der går på fold med en ven, at der i vinter halvåret er øget risko for sår og skrammer. Dette skyldes ofte at græsset forsvinder, og så begynder de i stedet at lege på folden.

Vi har derfor lavet en vinter pakke, lige som vores populære sommer pakke. Denne pakke består af to produkter, nemlig vores bestseller PREVENT, og vores populære WOUND.

 

PREVENT er et innovativt produkt til behandling og forebyggelse af muk og sur stråle. Produktet har bakteriehæmmende egenskaber og er kraftigt fugtabsorberende, hvilket skaber et miljø hvor bakterier og mider ikke trives, og på den måde hindrer udbrud af muk og/eller sur stråle. PREVENT fjerner fugten og dermed årsagen til muk og sur stråle dannelse – Derfor virker PREVENT!

 

WOUND er et plejeprodukt til heste og indeholder naturlig æterisk olie, udvundet af naturlige urter. WOUND sikrer skånsom pleje af sår og skrammer og bidrager til at huden heler.

Vægt 1500 g