Saltvandsspray – Til øjenbetændelse og sårpleje

  • 2 spray dyser medfølger, én til rensning af øjne og én til rensning af sår.
  • Ideelt til rensning før påføring af WOUND
  • Sterilt saltvand fra start til slut
  • Dansk produceret
  • 250 ml.

149,00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

Saltvandsspray – Til øjenbetændelse og sårpleje

Unik og patenteret teknologi til vask og skylning af sår, øjne, øre og næse hos vores dyr. Animalhelpcare har udviklet en emballering til saltvand, som gør at dette produkt er sterilt til sidste dråbe. Derved kan du have denne spray i skabet, og bruge den når det skulle være nødvendigt.

Produktet er særlig anvendeligt til rensning af sår, inden fx. WOUND påføres. Men er også god til at afhjælpe øjenbetændelse hos heste. Det fine støvregn dysehovedet laver, gør at du kan spraye hesten direkte i øjet, uden at det vil påføre nogen smerte.

Den kontaktfrie anvendelse er en stor fordel, da du mindsker risikoen for at tilfører yderlige bakterier til det inficerede område.

 

Rensning af sår:

Fjern låget. Start med, at spraye tæt på det sårede område. Ret derefter langsomt sprayvæsken ind imod det sårede område i en cirka afstand på 10 cm til såret. Skylningen fortsættes så længe der er behov.

Det anbefales, at påsætte låget efter brug for at bevare et sterilt skyllemiljø.

Der medfølger en anden dyse, som giver en hårde stråle til rensning af sår.

 

Fremmedlegeme i øjet eller øjenbetændelse:

Ved fremmedlegeme i øjet er det vigtigt, at skylle øjet. Undgå at gnide eller berøre øjet da man kan risikere at ridse hornhinden.

Start med at fjerne låget. Skylningen påbegyndes ved, at spraye langs halsen nær øjet. Derved vænner dyret sig gradvis til skyllevæsken. Ret derefter langsomt sprayvæsken ind imod øjet i en cirka afstand på 10 cm til øjet. Skylningen fortsættes så længe der er behov. Ved fortsat irritation kontaktes dyrlægen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saltvandsspray – Til øjenbetændelse og sårpleje”